Lone Stærkjær
Socialfaglig koordinator
lone.staerkjaer@scdk.dk
Tlf. +45 25 94 96 34
Jeg er uddannet socialrådgiver, og har erfaring fra handicapområdet. Jeg er optaget af det gode og meningsfulde samarbejde omkring børn, voksne og familier. Har desuden stor erfaring med visuelle systemer til mennesker med handicap og andre socialpædagogiske metoder, som fx KAT kassen. Jeg har ansvaret for vores kontrakter og statusrapporter, og varetager ofte kontakten med vores kommunale samarbejdspartnere samt kontakt på vores hovedtelefon.
Lone Nørgård Holst-Hansen
Adm. direktør
lone.hansen@scdk.dk
Tlf. +45 30 20 36 67
Jeg er administrerende direktør for StøtteCompagniet. Min baggrund er bygget op dels af praksis og dels af teori funderet på en kognitiv og sociologisk tilgang til mødet med mennesker.
Anette Schmidt
Vicedirektør
anette.schmidt@scdk.dk
Tlf. +45 25 94 96 04
Jeg er uddannet socialrådgiver med primær erfaring indenfor børne- og ungeområdet. Jeg har erfaring indenfor handicapområdet, kriminalitetstruede unge, anbringelsesområdet, og arbejdet med plejefamilier. I StøtteCompagniet er min funktion centreret omkring daglig ledelse, herunder socialfaglige opgaver og HR, blandt andet rekruttering.
Thomas Buus Nielsen
Afdelingsleder, Jylland
thomas.buus.nielsen@scdk.dk
Tlf. +45 71 96 24 15
Jeg er uddannet pædagog og murer og har mange års praksiserfaring fra det socialpædagogiske og specialiserede område. Jeg arbejder ud fra en kognitiv og Low Arousal-tilgang. Mine primære arbejdsopgaver er samarbejde med sagsbehandlere, forældrevejledning samt støtteopgaver.
Camilla Andreæ
Koordinator og familiebehandler, Sjælland
camilla.stojberg@scdk.dk
Tlf. +45 25 94 96 02
Jeg er uddannet pædagog og har sidenhen gennemført en pædagogisk diplomuddannelse i kommunikation samt vejledningsmetoder og -processer. Jeg arbejder ud fra den systemiske teori og metode samt Low Arousal tilgangen.
Christian Jensen
Koordinator og familiebehandler, teamleder for aflastningen i Det Gule Hus, Sjælland
christian.jensen@scdk.dk
Tlf. +45 25 94 96 24
Jeg er pædagogisk og administrativ sagsleder, samt afdelingsleder for StøtteCompagniets aflastningstilbud ’Det Gule Hus’, Sjælland. Jeg varetager derudover løbende specialiserede opgaver som familiebehandler og underviser. I mit arbejde med børn og familier anvender jeg en anerkendende, stressreducerende og ressourcefokuseret tilgang med en systemisk forståelse for familiens sammenspil. Jeg underviser samt superviserer dertil internt og eksternt inden for Low Arousal tilgangen.
Jeg har 15 års erfaring fra specialområdet, er uddannet pædagog og har løbende opkvalificeret mig i tilgange som KRAP samt forskellige vejledningsmetoder, coaching processer.
Jarle Kolstad
Koordinator og familiebehandler, Sjælland
jarle.majcherek@scdk.dk
Tlf. + 45 25 94 96 11
Jeg er pædagogisk vejleder og uddannet teolog med speciale i socialt arbejde. Jeg er ydermere uddannet Kognitiv Miljøterapeut, Dialektisk Adfærdsterapeut, og jeg er videreuddannet i videnskabsteori og pædagogik. Jeg arbejder systemisk, sociologisk og med udgangspunkt i metoder og tilgange indenfor Low Arousal og stressreducering.
Line Drejer
Koordinator og familiebehandler, Sjælland
line.drejer@scdk.dk
Tlf. +45 71 99 11 58
Jeg er uddannet pædagog, og har efterfølgende gennemført en pædagogisk diplomuddannelse i vejledningsmetoder og -processer. Jeg arbejder som pædagogisk vejleder. Jeg har mange års erfaring indenfor skole-, undervisnings- og specialområdet. De seneste 5 år har jeg arbejdet som støttekontaktperson, særligt indenfor autismeområdet. Til daglig arbejder jeg særligt med metoden Low Arousal-tilgangen. Mine arbejdsopgaver består i at samarbejde med sagsbehandlere, støtteopgaver, administrativ planlægning, vejledning samt at finde det rette match mellem borger og støttekontaktperson.
Benjamin Prirsching
Koordinator og familiebehandler, Sjælland
benjamin.prirsching@scdk.dk
Tlf. +45 30 14 42 98
Jeg er uddannet socialpædagog og har en diplomuddannelse i familieterapi. Derudover er jeg certificeret SES pro skilsmissebehandler.
Jeg har mange års praksiserfaring inden for børne-, unge- og familieområdet fra både dagbehandling og familiecenterarbejde. De seneste 3 år har jeg arbejdet på et krisecenter for mænd som teamleder. Jeg har i den forbindelse taget et diplommodul i socialt arbejde og voldsfaglig forståelse. Jeg arbejder ud fra en systemisk/narrativ metode i en anerkendende og ressourceorienteret tilgang.
Charlotte Harding Dyrby
Koordinator og familiebehandler, Jylland
Charlotte.harding.dyrby@scdk.dk
Tlf. +45 71 96 51 28
Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut i 2016, og har god erfaring fra det socialpædagogiske område. Jeg arbejder i mit daglige arbejde ud fra en kognitiv, anerkendende og ressource-fokuseret metode, og med en Low Arousal tilgang. Mine primære arbejdsopgaver er at støtte børn og unge, vejledning af forældre, samt samarbejde med kommunale sagsbehandlere mm. Jeg er pt. i gang med at læse et modul på diplomuddannelsen i vejledning på VIA.
Ulla Aaberg Nielsen
Koordinator og familiebehandler, Jylland
Ulla.Aaberg.Nielsen@scdk.dk
Tlf. +45 25 94 96 15
Jeg er uddannet pædagog i 2002 og arbejder som pædagogisk vejleder. Jeg har, siden jeg fik min uddannelse, arbejdet indenfor autismeområdet, både på skole og bosted. Jeg er særlig optaget af psykoedukation og den særlige pigeprofil indenfor autismeområdet. Derudover har jeg en AKT-KRAP uddannelse og diverse kurser, bl.a. TEACCH, autismepiloten og Studio III. Min tilgang er ud fra KRAP principperne - kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik, Low Arousal.
Amela Dunic Karovic
Koordinator og familiebehandler, Jylland
amela.dunic@scdk.dk
Tlf. +45 30 14 11 57
Jeg er uddannet pædagog siden 2012 og arbejder som pædagogisk vejleder. Jeg har mange års erfaring indenfor det social-specialpædagogiske område. De seneste 3 år, har jeg særligt arbejdet med børn og unge med skoleværing, angst, ADHD og autisme, som havde behov for en særlig tilrettelagt indsats. Jeg arbejder ud fra en kognitiv og ressourceorienteret tilgang med udgangspunkt i KRAP principperne, hvor jeg særligt har fokus på en helhedsorienteret tilgang og indsats.