StøtteCompagniet varetager komplekse opgaver omkring voksne borgere jf. lov om social service og lov om aktiv beskæftigelsesindsats.
StøtteCompagniet varetager, i samarbejde med kommunerne, komplekse opgaver omkring voksne og ældre borgere.
Vi varetager forebyggende foranstaltninger, bostøtte-opgaver, forløb med støttekontaktperson, samt kontakt med professionelle netværk der er omkring den enkelte borger.
Vi tager udgangspunkt i en værdig og respektfuld tilgang i mødet med de voksne og ældre borgere, vi samarbejder med. Det er et vigtigt parameter for StøtteCompagniets medarbejdere, at borgerne allerede ved første møde mærker en varm og venlig tilgang, der professionelt tager udgangspunkt i den enkelte borgeres oplevelse af virkeligheden.
Der arbejdes ud fra konkrete aftaler og mål, med afsæt i målene fra den kommunale handleplan.
Målene skal være operationelle, så det er muligt at aflæse fremskridt, både for borgeren og for den kommune som bestiller opgaven.
Vi tilrettelægger altid individuelt ud fra respekten for den enkelte borgers normer og kulturelle baggrund samt den kommunale handleplan for indsatsen.
Kendetegnene for dette er StøtteCompagniets matchningsproces, hvor der sammen med borgeren afdækkes særlige behov og ønsker af fx medarbejderes kompetencer og/eller erfaringer.
Livskvalitet afhænger ikke af de kort, vi får, men af hvordan vi bruger dem
Målgrupper
Målgruppen er voksne og ældre, der har behov for støtte på grund af psykiske, sociale eller fysiske udfordringer. Dette omfatter personer med psykiske lidelser som angst, depression, bipolar lidelse, OCD eller personlighedsforstyrrelser.
Derudover retter ydelser sig mod personer med udviklingsforstyrrelser som autismespektrumsforstyrrelser og ADHD, samt dem, der lever med motoriske eller neurologiske vanskeligheder, der påvirker deres funktionsevne.
Målgruppen inkluderer også voksne og ældre, der er påvirket af psykosociale problemer, traumatiske oplevelser, PTSD eller selvskadende adfærd.
Endvidere omfatter det personer med afhængighedsproblemer, somatiske udfordringer eller væsentlige sociale problemer, der kræver støtte for at forbedre deres livskvalitet og funktion i hverdagen.
Spørgsmål?
Har du spørgsmål til ydelser om voksne og ældre, er du velkommen til at kontakte Lone Stærkjær på tlf. 25 94 96 34, eller vores hovedtelefon på 70 70 18 07.
eller send en mail til lone.staerkjaer@scdk.dk
Lovparagraffer
Voksne
§ 84 jf. Lov om Social Service. Afløsning eller aflastning til ægtefælle eller andre nære pårørende, der passer en person med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.
§ 85 jf. Lov om Social Service - Socialpædagogisk bistand
§ 167 jf. Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats - Mentorstøtte